Termeni si conditii:

Folosirea (vizitarea si utilizarea) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Compania noastra isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Compania noastra nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site

Garantia si returnarea produselor:

Orice produs cumparat de pe site-ul DistriMall.ro , poate fi returnat in termenele legale. In cazul in care produsele achizitionate nu corespund asteptarilor dumneavoastra, va putem restitui contravaloarea acestora.

Toate produsele oferite de DistriMall.ro beneficiaza de garantie si sunt livrate in ambalajele originale.

RETURNAREA PRODUSELOR:

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:
 Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Rambursarea sumei achitate:
Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile de la data informarii SC MALL DELIVERY LINE SRL. de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.

Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare.

Exercitarea dreptului de retragere:
Pentru a informa MALL DELIVERY LINE S.R.L. cu privire la decizia de retragere din contract, consumatorul trebuie sa trimita un e-mail la office@distrimall.ro

Continut site si drepturi de autor

Intregul continut al DistriMall.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB,scripturi, programe si alte date – este proprietatea companiei noastre si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

Folosirea fara acordul nostru a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Toate fotografiile de pe siteul DistriMall.ro sunt cu titlul de prezentare si nu constituie obiectul unei implicari contractuale din partea firmei noastre.

Nu raspundem de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara).Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

Acest website si materialele aferente sunt oferite „asa cum sunt” si „atat cat sunt disponibile” fara garantii de nici un fel. Nu oferim nici o garantie, in mod expres nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Vizitatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe proprial raspundere.

Compania noastra nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau email-urile trimise sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

Compania si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Promotii si concursuri

Compania noastra isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza.

Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu.

De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site.

De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

Compania noastra nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

DistriMall.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul DistriMall.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

Orice conflict aparut intre compania noastra si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma eventualele riscuri pe propria raspundere

echipa DistriMall.ro