Transport si livrare

Livrarea produselor comandate de dumneavoastra se face in toate localitatile din Romania, fie prin curierat rapid in termen de 48 de ore de la confirmarea telefonica a comenzii de catre reprezentantul DistriMall.ro fie prin Posta Romana intr-un interval de timp de 2-4 zile lucratoare, tinand cont si de urmatoarele conditii:

Posta romana

Prin Posta Romana taxa de transport se calculeaza astfel: tarif inregistrare 4,9 lei + tarif greutate (nr. kg X 1,9 lei). Daca optati pentru plata RAMBURS, la taxa de transport se mai adauga: asigurare 2 lei + valoare ramburs mandat postal (pret produs X 1,2 % + tarif fix aplicat la valoarea mandatului 2,5 lei)

Cargus

Prin curierat rapid (CARGUS), taxa de transport se calculeaza astfel: 15 lei pentru primul kg + 1 leu pentru fiecare kg suplimentar (unde e cazul). Daca optati pentru plata RAMBURS, la taxa de transport se mai adauga 3% din pretul produsului. La taxa de transport astfel calculata se adauga TVA.

Acest tarif este  pentru zona 0 si 1 Cargus. Pentru zona 2  se percepe o taxa suplimentara de 25 lei.  Pantru a afla in ce zona se afla localitatea dvs. va rugam sa ne contactati.

Curier DistriMall

Livrarea in Bucuresti costa 12 RON / livrare.

In Bucuresti livrarea se face doar la comenzi peste 50 RON

OBSERVATIE: pentru produsele a caror contravaloare se achita prin ordin de plata sau virament bancar, termenul de livrare se masoara incepand cu momentul in care suma platita de dumneavoastra a ajuns in contul DistriMall.ro.

echipa DistriMall.ro